arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Friday, 23 December 2016 20:01

FOTO: Advent u Vitini

Autor:  LJ::portal | Ana Bubalo Autor: LJ::portal | Ana Bubalo

Ovaj tjedan u Osnovnoj školi Tina Ujevića u Vitini je bilo sve u znaku nadolazećih blagdana. U iščekivanju najljepšeg blagdana koji raduje svakoga, a pogotovo učenike održane su brojne blagdanske aktivnosti.


Škola, svaka učionica preodjevena je u novo ruho te su se tako spremili za najljepše doba u godini. Školski hodnici, predvorja i učionice zablistale su blagdanskim ugođajem i sve je odisalo svečanim raspoloženjem.

 

U srijedu je u školi  gostovalo Hrvatsko narodno kazalište Mostar s predstavom “Božićna zbrka frka”. U predstavi su igrali: Sanda Soldo, Dragana Matrak i Igor Gudelj. Čarobnica Zločkica htjela je uništiti Božićnu radost, no u tome ju je spriječio djed Božićnjak sa svojim dobrim vilenjakom Žurbankom – Babankom.  Zločkici su ponudili da s njima, svoj djeci podjeli tu božićnu radost, i uz pjesmu i ples oprostili joj prijašnje zle namjere, koje je namjeravala učiniti. Predstava govori o božićnoj radosti – ljubavi koju svi u ovom vremenu moramo i možemo dijeliti.

 

U četvrtak je ispred škole učenike dočekao vlakić koji ih provozao kroz Vitinu. Djeca su uživala u vožnji koju je za njih osiguralo  poduzeće „PARKOVI“ d.o.o. Ljubuški. Vlakić  je resila božićna atmosfera jer su djeca veselim i raspjevanim ugođajem uživala u vožnji.  


U petak su učenici proslavili uspješan završetak prvog obrazovnog razdoblja i početak blagdana prigodnom božićnom priredbom. Prije samog svečanog početka sve nazočne nastavnike, učenike, roditelje i sve prisutne pozdravila je toplim riječima ravnateljica škole Kornelija Biško.
Tom prigodom zaželila je svima da  uživaju u programu koji su pripremili učenici te iskoristila priliku da svim učenicima, roditeljima i djelatnicima škole poželi čestit i radošću ispunjen Božić i novu godinu.
Uz nesebičnu  pomoći učiteljica i nastavnica učenici su pripremili sjajnu priredbu i potrudili se da nastup bude što ljepši i zabavniji. Pjevali su, glumili, plesali i recitirali.


Na slikama pogledajte kako su se zabavili.

 

 

 

Read 3256 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16