arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Sunday, 02 February 2014 18:51

Mladić preminuo od posljedica pada kroz prozor

Večernji list Večernji list

Velika tragedija dogodila se jučer oko 3 sata usred Mostara gdje je jedan bolnički pacijent preminuo od posljedica pada kroz prozor

s drugog kata Klinike za infektivne bolesti, odmah pored zgrade MUP-a HNŽ-a.


Kako nam je rečeno u policiji, riječ je o 20-godišnjem Robertu Grbavcu, podrijetlom iz ljubuškog sela Šipovača, nastanjen u Ljubuškom, koji je u mostarskoj bolnici ležao zbog jake trbušne infekcije crijeva. Prema onom šta se moglo čuti od njegovih cimera, kobne noći žalio se na bolove, te da mu je loše pa je usred noći zvao svoje da dođu po njega i vode ga, da bi nakon toga izišao iz sobe. Sumnja se da je iskočio kroz prozor s drugog kata u smrt, a teško ozlijeđenog ga je zatekao noćni čuvar, nakon što je čuo tup udarac. Na žalost, preminuo je ujutru. Adrijana Pandža iz Ureda za odnose s javnošću ove zdravstvene institucije potvrdila je da je došlo do tragičnog događaja u krugu bolnice.

MUP izvršio očevid


“Možemo potvrditi da je u Klinici za infektivne bolesti SKB-a Mostar u noći s petka na subotu evidentiran događaj pada s prozora mladića rođenog 1994. godine, iz Ljubuškog, što je prouzrokovalo smrt. O svemu je obaviješten MUP koji je izvršio očevid”, navela je ona. U Klinici za infektivne bolesti u Mostaru rijetko tko želi davati izjave. U prolazu jedan od zaposlenika komentirao je kako je tužno da je ugašen još jedan mladi život. Ističe da se tragedija nagledao radeći u bolnici, ali ga uvijek iznova zaprepasti ako se ovakva tragedija dogodi jednom mladiću o kojemu svi imaju najbolje mišljenje.

 

Svi tuguju zbog mladića

 

- Što se dogodi u čovjeku, nitko od nas ne može znati, ali svatko ima svoje razloge za neku odluku i o tom ne možemo govoriti već u ovom slučaju samo suosjećati s obitelji nesretnog mladića i vjerovati kako je on pronašao svoj mir - kratko nam je u prolazu kazao jedan od zaposlenika. Kako ističu susjedi, radilo se o iznimno mirnom mladiću. - Majka i sestra mu rade na tržnici, a njega su svi znali kao sjajnog mladića, spremnog pomoći i prihvatiti bilo kakvu odgovornost ako bi mu bila povjerena. Ništa mu nije nedostajalo u obitelji, koja je naš prijatelj, o kojima možemo kazati samo sve najbolje - kažu šokirani susjedi. Otac Roberta Grbavca je iz ljubuškog sela Šipovače, a obitelj je živjela u naselju Pregrađe u Ljubuškom. I prema riječima nekadašnjih školskih kolega koje smo kontaktirali, Grbavac je bio izniman mladić. Robert je bio drag svima koji su ga poznavali, nikad nije sudjelovao u incidentima, jednostavno je bio miran i dobar mladić u pravom smislu riječi. Žao nam je što je sve ovako završilo, ali život je često nepredvidljiv i nitko ne zna što ga čeka. Vjerujemo da je sada na boljem i ljepšem mjestu, kazali su njegovi kolege iz Srednje škole Ruđera Boškovića u Ljubuškom koju je pohađao.

Read 1598 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering