arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Monday, 03 February 2014 10:51

Tri prijave proteklog vikenda na području PU Ljubuški

mupzzh.ba mupzzh.ba

PU Ljubuški ju petak je zaprimila prijavu da je 64-godišnji građanin iz Vitine, hicem iz lovačke puške, ubio susjedovog psa pasmine "bernski planinski pas".

Postupajući po prijavi policijski službenici izvršili su očevid a od prijavljenog građanina privremeno su oduzeti lovačka puška i oružni list. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Noću sa subote na nedjelju izvršena je krađa na štetu caffe bara "Plava 10", koji se nalazi na kupalištu Božjak, u mjestu Stubica, općina Ljubuški. Postupajući po prijavi policijski službenici izvršili su očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj ili više njih iz unutrašnjosti, kao i s vanjskog dijela caffe bara, skinuo i otuđio električne kablove. Policijski službenici poduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja počinjenog kaznenog djela.

Sinoć u 19:15 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da se u Vitinskoj ulici u Ljubuškom dogodila prometna nezgoda, te da se jedan od sudionika nezgode - vozač motornog vozila marke "VW Vento", HR registarskih oznaka – s vozilom udaljio s lica mjesta. Navedeno vozilo policijski službenici ubrzo su zaustavili u Ulici bana Jelačića, utvrđeno je da je istim upravljao M. G. (45) iz Ljubuškog, nakon čega je vidno alkoholizirani vozač počeo vrijeđati i omalovažavati policijske službenike iz ophodnje, da bi naposljetku fizički napao jednog od njih. Policijski službenici lišili su slobode M. G. (45) te mu je izrečena mjera zadržavanja, a nakon što se isti otrijezni nad njim će se izvršiti kriminalistička obrada.

Read 1427 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering