arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Saturday, 01 March 2014 11:39

Pravosuđu pobjegao razbojnik koji je upucan u glavu u Ljubuškom

Autor: Autor: I.H. | Dnevni list Autor: Autor: I.H. | Dnevni list

Dragan Milošević (1981.) iz Čapljine, koji je u prosincu pokušao opljačkati Nikolu Hrstića, čuvara zgrade Gimnazije u Ljubuškom, pobjegao je pravosuđu pa je za njim raspisana tjeralica.

Kako doznajemo, Milošević je bio poslan u pritvor, ali u međuvremenu se našao na slobodi te mu se izgubio trag. Sada iz policije mole građane da im pomognu pronaći ga. Za njim je jučer raspisana tjeralica, a građane se moli da jave policiji ako znaju gdje se on skriva. “Kako je moguće da se opasni razbojnik slobodno šeće, to pitajte Sudsku policiju i Sud”, rekli su nam izvori upućeni u slučaj.

Iz pravosuđa, pak, jučer nismo mogli dobiti nikakvih informacija vezanih za ovaj slučaj. Podsjetimo, Milošević i njegov pomagač Marko Bilić zvani Makača napali su čuvara Gimnazije Nikolu Hrstića u prosincu prošle godine, a nakon što su ga počeli tući, napadnuti čuvar u samoobrani je pucao iz oružja te Miloševića ranio u glavu. Tog kobnog dana Milošević i Bilić su, navodno, Hrstića presreli dok je išao na posao te su s baterijom i pištoljem u rukama drsko zatražili da im preda sav novac. Hrabri Nikola to je odbio učiniti i onda je brutalno napadnut. Nakon što se čuo pucanj, napadači su pobjegli s nešto otetog novca, ali nisu stigli daleko odmaći. Milošević je imao ranu na glavi pa je uhićen kada je potražio liječničku pomoć. Spominjalo se da mu je ispaljeni hitac prošao kraj oka i izišao na drugu stranu glave.

Inače, Milošević je poznat policiji na području cijele zemlje. Nekoliko je godina proveo po zatvorima zbog pljački banaka na području Mostara i Čitluka. U Sarajevu mu se sudilo zbog pljačke Vakufske banke iz travnja 2008., ali je na kraju oslobođen optužbe zbog nedostatka dokaza. Trenutačno mu se sudi u Bihaću zbog pljačke zlatare “Merdanović” u Sanskom Mostu. Ima i hrvatsko državljanstvo, a rođen je u Metkoviću.

 

Read 3705 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering