arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Wednesday, 07 October 2015 13:44

Rasvjetljene dvije teške krađe u Klobuku

Piše: UPRAVA POLICIJE MUP-a ŽZH Piše: UPRAVA POLICIJE MUP-a ŽZH

PU Ljubuški rasvijetlila je dvije teške krađe, kojima je oštećenim građanima pričinjena velika materijalna šteta. U petak 2. listopada PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je nepoznati počinitelj ili više njih, u neutvrđeno vrijeme, provalio u obiteljsku kuću u Klobuku, koja je u vlasništvu građanina s prebivalištem u Zagrebu.

Prema navodima iz prijave nepoznati počinitelj iz kuće je otuđio sustav centralnog grijanja (radijatore i bakrene cijevi).

 

U nedjelju 4. listopada PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je nepoznati počinitelj ili više njih, u neutvrđeno vrijeme, provalio u obiteljsku kuću u Klobuku, koja je u vlasništvu građanina s prebivalištem u Ljubuškom.
Prema navodima iz prijave nepoznati počinitelj iz kuće je otuđio sustav centralnog grijanja (električnu pumpu, radijatore i bakrene cijevi).

 

U oba slučaja policijski službenici izvršili su očevide te su poduzeli brojne druge izvide s ciljem rasvjetljavanja opisanih kaznenih djela, te su kao mogućeg počinitelja identificirali J. P. (26) iz Klobuka.


Prekjučer u 16 h J. P. (26) je lišen slobode te je u službenim prostorijama PU Ljubuški nad njim izvršena kriminalistička obrada, kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio opisana kaznena djela.

 


PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv J. P. (26), zbog osnova sumnje da je počinio dva kaznena djela Teška krađa iz čl. 287. KZ-a FBiH.

 

Read 2680 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering