arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Thursday, 24 March 2016 11:50

U Cazinu pronađena motorna pila ukradena u Lipnu

Autor: MUP Županije Zapadnohercegovačke Autor: MUP Županije Zapadnohercegovačke

PU Ljubuški je rasvijetlila krađu, koja je prijavljena 8. ožujka ove godine. Prema navodima iz prijave nepoznati počinitelj je, u razdoblju od 1. – 5. ožujka, iz stare obiteljske kuće u mjestu Lipno otuđio motornu pilu marke Stihl 029.

Operativni radom policijski službenici PU Ljubuški su došli do saznanja da se otuđena motorna pila nalazi kod 43-godišnjaka s područja Cazina. Istražitelji PU Ljubuški su, u službenim prostorijama PU Cazin, u svojstvu svjedoka saslušali 43-godišnjaka koji je predao motornu pilu, a nakon što se za to steknu uvjeti pila će biti vraćena vlasniku.

 

U suradnji s istražiteljima PU Cazin istražitelji PU Ljubuški su došli do saznanja o mogućem počinitelju kaznenog djela krađe, isti je trenutno nedostupan i za njim se traga.
I ovim putem zahvaljujemo policijskim službenicima PU Cazin na korektnom odnosu i suradnji.

 

 

PU Grude rasvijetlila je krađu, koja je prijavljena 14. ožujka o. g.
Prema navodima iz prijave nepoznati počinitelj je, noću sa 9./10. ožujka, iz obiteljske kuće u Tihaljini otuđio motornu pilu, bušilicu i električnu brusilicu, a iz motornog vozila koje se nalazilo parkirano ispred kuće otuđen je CD player.

 

Tijekom kriminalističkog istraživanja saslušano je više osoba, između ostalih u svojstvu svjedoka je saslušan I. Č. (27) iz Tihaljine koji je izjavio da je u navedeno vrijeme boravio u inozemstvu.
Naknadno, policijski službenici su došli do saznanja da je I. Č. (27) mogući počinitelj te je isti saslušan u svojstvu osumnjičenoga, a tom prilikom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio opisano kazneno djelo.

 

PU Grude će podnijeti Županijskom tužiteljstvu Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv I. Č. (27) zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela Krađa iz čl. 286. KZ-a F BiH i Davanje lažnog iskaza iz čl. 348. KZ-a F BiH.

 

Read 1443 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering