arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Thursday, 31 March 2016 09:49

Uskrs u Posušju: Kontrolirano 58 vozača i vozila, evidentirano 57 prekršaja

Piše: UPRAVA POLICIJE MUP-a ŽZH Piše: UPRAVA POLICIJE MUP-a ŽZH

Noću sa subote na nedjelju, u vremenu od 23:30 – 04:00 h, policijski službenici PU Posušje i Postrojbe za sigurnost cestovnog prometa MUP-a proveli su na području Posušja akciju pojačane kontrole prometa kodnoga imena “Alkotest”.


Cilj akcije je bio otkrivanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekršaja počinjenih upravljanjem motornim vozilom pod utjecajem alkohola te upravljanje neregistriranim motornim vozilima.


Tijekom akcije, u kojoj su sudjelovale tri policijske ophodnje, kontrolirano je 58 vozača i vozila a evidentirano je ukupno 57 prekršaja.
Izvršenim alkotestiranjima kod 29 vozača izmjerena je nedopuštena koncentracija alkohola u dahu, uz to, jedan od alkoholiziranih vozača upravljao je motornim vozilom i bez položenog vozačkog ispita a dva alkoholizirana vozača upravljala su neregistriranim motornim vozilima.


Svi alkoholizirani vozači isključeni su iz prometa i na licu mjesta su im izdani prekršajni nalozi.


Uz navedene prekršaje 18 prekršaja je počinjeno nepropisnim parkiranjem, 3 prekršaja su počinjena upravljanjem motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita, itd.

Read 938 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering