arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Friday, 01 April 2016 16:51

Širokobriježanin obijao kioske po Ljubuškom

Piše: mupzzh.ba Piše: mupzzh.ba

PU Ljubuški rasvijetlila je dva kaznena djela Teška krađa iz čl. 287. KZ-a F BiH, koja su izvršena na štetu poduzeća Tobaco press d.o.o. Mostar. Noću s 25./26. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u kiosk, vlasništvo navedenoga poduzeća, koji se nalazi u Ul. Josipa bana Jelačića u Ljubuškom,

i iz istoga otuđio neutvrđenu količinu cigareta raznih marki i druge artikle.

 


Noću s 29./30. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u kiosk, vlasnišvo navedenoga poduzeća, koji se nalazi u Vitini, te je također iz istoga otuđio neutvrđenu količinu cigareta raznih marki i druge artikle.

 


Operativnim radom istražitelji PU Ljubuški došli su do saznanja da je mogući počinitelj I. V. (31), sprebivalištem u mjestu Privalj, općina Široki Brijeg.

 


I. V. (31) u utorak je lišen slobode te je nad njim izvršena kriminalistička obrada u službenim prostorijama PU Ljubuški a temeljem sudske naredbe policijski službenici u srijedu su izvršili pretragu obiteljske kuće, pratećih objekata i motornog vozila koje koristi I. V. (31), te je tom prilikom pronađeno, i uz izdanu potvrdu oduzeto, više predmeta za koje se osnovano sumnja da potječu iz navedenih kaznenih djela, ili ih se dovodi u vezu s izvršenjem istih.

 


Nakon kompletiranja predmeta PU Ljubuški podnijeti će Županijskom tužiteljstvu odgovarajuće izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv I. V. (31).

Read 1382 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering