arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Saturday, 23 April 2016 12:11

Sedam mjeseci zatvora jer je davio policajca u Ljubuškom

Autor:Dnevni list Autor:Dnevni list

Zbog slučaja od prije dvije godine kada je davio policajca u Ljubuškom, 29-godišnji Dražen Primorac iz ovog grada pravomoćno je osuđen na sedam mjeseci zatvora, priopćili su iz Općinskog suda u Ljubuškom.


Primorac je odavno u problemima sa zakonom, izricane su mu razne presude, a sada je proglašen krivim i da je nasrnuo na ljubuškog policajca. Kako su ranije govorili iz MUP-a ZHŽ-a, njihovi policajci su rujnu 2014. godine došli na benzinsku postaju „Ivanić“ u ljubuškom naselju Mostarska Vrata gdje se u automobilu s još dvoje ljudi nalazio Primorac koji je, ugledavši policajce, stao jednom od njih verbalno prigovarati. U presudi ljubuškog Suda stoji da je tada Primorac “započeo verbalni sukob s policijskim službenikom Juricom Čuvalom nakon čega su trojica policijskih službenika Primorcu izdali naređenje da iziđe iz vozila”. Međutim, on ih nije poslušao, već je startao automobil i brzo krenuo prema gradu, a policajci su krenuli za njim. Davali su mu svjetlosne signale da stane, a on je tada naglo zaustavio automobil kod benzinske postaje “Perić” gdje je nasrnuo na policajca koji ga je s kolegama pratio u autu.


“Izišao je iz vozila i uputio se prema policijskom službeniku Jurici Čuvalu, da bi ga s obje ruke uhvatio u predjelu vrata i fizičkom snagom stezao za vrat, nanijevši mu na taj način lake tjelesne ozljede u vidu ogrebotina u području lijeve strane vrata i istegnuća mišića vratne kralježnice i u području leđa”, navodi se na službenoj internet stranici Općinskog suda u Ljubuškom.


Inače, Primorac se i nedavno našao na meti istražitelja FUP-a koji su mu tada išli pretresti kuću u Ljubuškom, no tada ga nisu našli tamo. Tada je glasnogovornica FUP-a Marina Zović rekla kako se on nedavno trebao javiti u mostarski zatvor na izdržavanje kazne, ali se tamo nije pojavio. Ranije ga je i SIPA hvatala zbog droge.

Read 2329 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering