arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Friday, 17 June 2016 12:19

U teškoj prometnoj nesreći u Vrućicama jedna osoba smrtno stradala

Piše: MUP-a ŽZH Piše: MUP-a ŽZH

Jutros oko 03:35 h, na magistralnoj cesti M6 u mjestu Vrućice, općina Grude, dogodila je se teška prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici PU Grude a izvršenim očevidom utvrđeno je slijedeće:

 


U navedeno vrijeme magistralnom cestom M6 iz smjera Gruda u smjeru Sovića kretalo je se motorno vozilo marke Škoda Octavia, HR registarskih oznaka, kojim je upravljao Z. V. (20) sa šireg područja općine Grude, dok se u vozilu kao suvozač nalazio A. T. J. (22), s prebivalištem u Zagrebu.

 


U jednom trenutku, iz za sada neutvrđenih razloga, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je isto sletjelo s ceste i udarilo u betonski stup pri čemu je suvozač zadobio po život opasne ozljede od kojih je na mjestu događaja podlegao, a smrt je konstatirao dežurni liječnik Doma zdravlja Grude.

 


U opisanoj prometnoj nesreći vozač je zadobio tjelesne ozljede za sada neutvrđenog stupnja zbog kojih je vozilom Doma zdravlja Grude prevezen u CUM Mostar dok je na vozilu nastala velika materijalna šteta.

 


Po nalogu županijskog tužitelja izvršit će se obdukcija tijela smrtno stradale osobe.

 

 

Read 2011 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering