arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Sunday, 20 November 2016 14:25

Blondi hvata Albance s marihuanom

Autor: dalmacijanews.hr Autor: dalmacijanews.hr

U nekoliko akcija posljednjih dana na području splitske PU "palo" je ukupno 34 kilograma marihuane, a u svim slučajevima uhićeni su sumnjivci - albanski državljani. Kujica vučjaka Blondi je strah i trepet dilerima kada prelaze granični prijelaz Orah.


Sve se događalo na graničnim prijelazima, Imotski i Vrgorac su najprometniji...

Dva tjedna nakon što je policijski pas Blondi na graničnom prijelazu Orah kod Vrgorca otkrio 10,9 kilograma marihuane u specijalno prepravljenom Mercedesu albanskih registracija, ponovno uspjeh.

 

Blondi je ovog puta također u Mercedesu s dvojicom Albanaca nanjušila više od 11 kilograma marihuane. Droga je bila pakirana u 20 paketa i smještena u posebno prepravljenom spremniku.

 

Policija je uhitila 24-godišnjaka i 32-godišnjaka, privedeni su u Dubrovnik. Ispitat će ih u Državnom odvjetništvu. Prijavljeni su za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

 

Kad na granicu dođe stranac, a njegovo lice već u startu odaje da “krije” neku tajnu, policajac mu kroz prozor, dok se provjeravaju njegovi dokumenti, govori: - Jeste li sigurni da nemate nešto prijaviti? Tamo u onom automobilu je policijski pas za detekciju droga.

Rečenica je to zbog koje putnike namjernike oblije znoj pa odmah otvore dušu, prtljagu, auto i dragovoljno izruče opijate. Zauzvrat dobiju prekršajnu prijavu i ostanu lakši za par tisuća kuna.

Read 1078 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering