kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 30 Studeni 2016 14:36

Na GP Bijača kod talijanskog državljanina pronađena marihuana

Autor: FENA Autor: FENA

Službenici Postrojbe granične policije Doljani 29. studenoga kod državljana Italije M. G. (1966.) pronašli su 31 grama marihuane. M. G. je kontroliran prilikom izlaska iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom graničnom prijelazu Bijača. Prema naredbi tužitelja Tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke,

državljanin Italije je uhićen i protiv njega će biti podneseno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo "posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga". U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Istoga dana na MGP Gradiška, prilikom izlaska iz BiH, službenici Postrojbe za potporu i kontrolu Terenskog ureda Sjeverozapad Granične policije BiH oduzeli su špricu napunjenu sa 100 mililitara heroina i pribor za konzumiranje spomenute droge.

 

Otkriveni su graničnom kontrolom bh. državljanina A. R. (1983.) u autobusu koji prometuje na relaciji Sarajevo – Frankfurt. Protiv A. R. Tužiteljstvu BiH bit će dostavljeno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo "neovlašten promet opojnim drogama".

Pročitano 1296 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Komentari   

-1 #1 Guest 2016-12-01 14:41
a je ga smota ko degenerik.
Citat
+1 #2 Guest 2016-12-01 15:50
A sta je sa ovin dopasima po gradu, zlajo tembel i ta strvina??? Heroin dilaju po gradu a vi nista ne cinite!!! Puuuu bagro korumpirana!!
Citat
+1 #3 Guest 2016-12-02 18:14
Kada se otvara mirnovec u Ljubuškom
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering