kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 20 Prosinac 2016 22:09

Ukradeno vozilo u Grudama, pa nađeno u Ljubuškom, počinitelj uhićen

Autor: Dnevni list Autor: Dnevni list

Policijski službenici PU Grude, u suradnji s policijskim službenicima PU Ljubuški, rasvijetlili su krađu motornoga vozila marke VW Transporter, bh. registarskih oznaka.


U petak u 15,30 sati PU Grude zaprimila je prijavu da je nepoznati počinitelj otuđio motorno vozilo marke VW Transporter s parking prostora jednoga grudskoga kafića, nakon što je vlasnik nakratko ostavio vozilo bez nadzora, s ključem u vozilu.


O navodima iz prijave PU Grude odmah je izvijestila sve susjedne Policijske uprave, a u 17,30 sati policijski službenici PU Ljubuški, vršeći kontrolu prometa na kružnom toku u Ljubuškom, uočili su u prometu i zaustavili navedeno vozilo te lišili slobode vozača.


Slobode je lišen D. M. (33) sa širega područja općine Čitluk te su policijski službenici PU Ljubuški istoga predali PU Grude na daljnje postupanje.


Policijski službenici PU Grude izvršili su kriminalističku obradu nad D. M. (33) u službenim prostorijama PU Grude, te će protiv istoga u redovnom postupku podnijeti odgovarajuće Izvješće o počinjenom kaznenom djelu na Županijskom tužiteljstvu, priopćeno je iz MUP-a ŽZH-a.

Pročitano 1810 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering