kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 31 Prosinac 2016 17:54

Spriječen ilegalan prelazak granice

Autor: FENA Autor: FENA

Službenici Postrojbe granične policije Doljani, u suradnji s pripadnicima MUP-a Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) 29. prosinca su u večernjim satima u graničnom pojasu općine Ljubuški otkrili troje državljana Turske, među kojima i maloljetnika, u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice, priopćeno je iz Granične policije BiH.


Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo "krijumčarenje ljudi", slobode su lišeni državljani Turske M. A. (1985.) i S. C. (1980.), kao i državljani BiH V. K. (1993.) i M. P. (1992.). Nastavlja se daljnji rad na slučaju. Ovom prilikom GPBiH zahvaljuje pripadnicima MUP-a ZHŽ-a na suradnji.

 

Pročitano 3532 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Komentari   

+3 #1 Guest 2017-01-01 18:59
[ccc]te boga svi, sve kao neki novinari 4 reda na članku
Citat
0 #2 Guest 2017-01-01 22:29
Citat Guest:
[ccc]te boga svi, sve kao neki novinari 4 reda na člankuta ne znaju ništa drugo nego kopirat tuđe članke, treba imat mozga za svoje štivo.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering