kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 04 Siječanj 2017 21:52

Trojica s puškama opljačkali Namex u Međugorju

Autor: Prvi.tv | pogled.ba Autor: Prvi.tv | pogled.ba

Trojica maskiranih razbojnika s automatskim puškama upala su večeras oko 18.40 sati u poslovnicu Namexa u Međugorju. Uz prijetnju oružja, oteli su dnevni utržak pa pobjegli. Policija se dala u potragu za pljačkašima i njihovim plijenom.


Kako Prvi.tv doznaje Operativnog centra Policijske uprave Mostar trojica zamaskiranih i naoružanih osoba upala su u trgovinu  i odnijela zasad neutvrđenu količinu novca. Koristili su automobil  marke Audi A3, crne boje, kojeg su, kako doznajemo, zapalili u Bijakovićima i pobjegli u nepoznatom pravcu.

 

Policija traga za počiniteljima, a na prometnicama oko Međugorja pojačana je prisutnost policijskih pripadnika koji vrše pojačane kontrole.

Pročitano 3226 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Komentari   

-5 #1 Guest 2017-01-04 22:34
Svaka i cast i majstorima ako bog da i do godine
Citat
0 #2 Guest 2017-01-05 01:03
Ta ista banda je kažu iz Sipovace ili Vojnica taj tamo kraj krumpira tako se priča
Citat
+1 #3 Guest 2017-01-05 10:37
Zar opet??? Kako ovi iz dm-a nisu ništa vidili??
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering