kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 14 Prosinac 2013 21:28

FOTO: Sinoć održan veličanstveni koncert "Ususret Božiću"

LJ::portal LJ::portal

Svake godine uoči božićnih blagdana mladi glazbeni talenti iz općine Ljubuški svojim sugrađanima priređuju tradicionalni i doista veličanstveni božićni koncert "Ususret Božiću".

Tako je bilo i u petak navečer na sv. Luciju u crkvi sv. Kate, kada su učenici Osnovne glazbene škole Ljubuški posjetiteljima priredili nezaboravan božićni glazbeni ugođaj svirajući na glasoviru, violini, flauti i trubi prigodne ulomke iz 25 skladbi autora klasične glazbe od Wolfganga Amadeusa Mozarta, Franza Schuberta, Roberta Schumanna, Edvarda Greiga, Georga P. Telemanna, Ludwiga van Beethovena  i drugih svjetski poznatih glazbenih velikana.


Tako su mladi ljubuški glazbeni virtuozi prekrasnom glazbom i duhovnim pjesmama na najljepši način dočarali i čestitali blagdan Božića svim svojim kolegama, roditeljima i ostalim stanovnicima ljubuški općine. Budući da su posjetitelji doista uživali u koncertu mladih glazbenika, sve njihove nastupe nagrađivali su zaslužnim burnim pljeskom. Ovaj koncert je pokazao da ljubuški kraj obiluje brojnim glazbenim talentima, što je rezultat ozbiljnog i predanog rada

Učenike za ovaj veličanstveni koncert pripremali su njihovi profesori i nastavnici: Marija Martinac, Maja Ćorić, Anita Miličević, Joško Slišković, Ana Ćorić i Alen Krajan.

Ugodnu glazbenu večer zatvorio je zbor i komorni sastav O.G.Š. "Ljubuški" uz glasovirsku pratnju Marije Martinac skladbom Bijeli Božić.

 LJ::portal

Pročitano 1511 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering