kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 27 Siječanj 2014 22:18

Održana Skupština RK Izviđač - u klub ulaze novi sponzori

Mile Kraljević | Radio Ljubuški Mile Kraljević | Radio Ljubuški

U Gradskoj vijećnici u Ljubuškom, u petak 24. siječnja,

održana je Skupština RK Izviđač koja je uz izvještajni imala i izborni karakter. Izvješće o radu kluba u posljednjih pola godine otkako je klub preuzela „postojeća garnitura“, podnio je direktor David Grbavac.

Konsolidacija kluba, prije svega u financijskom smislu, je zadovoljavajuća, rekao je Grbavac i naglasio da je klub ispoštovao sve obveze prema igračima, a još treba ispuniti obveze za prijevoz i dobavljačima sportske opreme, što će se učiniti ovih dana.

U raspravi koja je uslijedila još jednom je naglašeno da je Izviđač institucija kojoj su još prije udareni jaki temelji, a zadaća ove Uprave je bila premošćivanje problema nastalih prošlog ljeta kad je klub ostao bez dugogodišnjeg sponzora.
I u rezultatskom smislu može se biti zadovoljno, i muška i ženska ekipa ostvarili su rezultate na razini očekivanja, a za nastavak prvenstva želja je popeti se stepenicu više.

Kako ne bi bilo nekih nedoumica i problema u daljnjem radu Skupštine i kluba općenito na sjednici su usvojene izmjene i dopune Statuta koje reguliraju tko i na koji način može biti član Skupštine, a donesena je i odluka da Upravni odbor broji jedanaest članova, umjesto dosadašnjih osam. Razlog za ovu odluku je „ulazak“ u klub novih sponzora koji će ovaj tjedan dati imena ljudi koji će ih predstavljati u Upravi kluba. Konstituirajuća sjednica Upravnog odbora trebala bi se održati ovog tjedna, a na njoj će se izabrati i klupski čelnici.

Pročitano 1208 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering