arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Saturday, 22 February 2014 10:26

Održan sastanak MZ Radišića i nezadovoljnih mještana Humovače

radisici.ba radisici.ba

U petak večer u prostorijama OŠ Marka Marulića u Gornjim Radišićima održan je sastanak MZ Radišića i mještana zaseoka Humovače. Tema sastanka je bila katastrofalno stanje u Radišićima te prethodni događaji vezani za ovaj dio sela.

Predsjednik mjesne zajednice gospodin Milenko Dropuljić pozdravio je okupljene i prenio riječi načelnika gospodina Nevenka Barbarića: „Ovaj dio puta bio je svakako u planu za asfaltiranje nakon 15.3. o. g. te dajem svoje obećanje da će se to stvarno i odraditi“. Gospodin Dropuljić u razgovoru sa načelnikom dotakao se mnoge problematike sela te tako obznanio i skorašnju rekonstrukciju vodovoda u Radišićima.

Mještani Humovače primili su na znanje načelnikove riječi te najavili mirni prosvjed za nedjelju u trajanju od 2 sata sa početkom u 13:00h, pritom rekavši da nakon nedjelje neće više prosvjedovati ako se ova dionica asfaltira do 15. travnja o. g.

Mještani su još jednom naglasili da ovaj prosvjed nama nikakve veze sa politikom, nego čista ogorčenost na katastrofalan put u zaseoku.

Read 1794 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering