kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 26 Veljača 2014 15:17

Džajić-Commerce: Zadovoljan kupac oduvijek je bio glavna misija poslovanja

Džajić-Commerce: Zadovoljan kupac oduvijek je bio glavna misija poslovanja

Firma Džajić-Commerce d.o.o. osnovana je 1994. godine sa sjedištem u Ljubuškom. Osnovna djelatnost firme je uvoz, distribucija i prodaja robe široke potrošnje svjetski poznatih brandova.

 

Stalno osluškujući potrošače i prateći svjetske trendove Džajić-Commerce uvodi inovacije u svoje poslovanje i odnos sa potrošačima. U svom radu uvijek nastoji uspostaviti ravnotežu između ekonomskog rasta, napretka društva te brige za okoliš.

U cilju brže i efikasnije distribucije proizvoda, otvorene su poslovnice u Sarajevu, Tuzli i Banja Luci. Uz asortiman koji je sačinjen od preko 600 različitih proizvoda i uz efikasnu komercijalnu službu, stvorena je velika prodajna mreža koja pokriva teritorij cijele Bosne i Hercegovine.

Temeljne vrijednosti firme su: poduzetnost, ambicija, inovativnost, profesionalnost te timski rad.

U studenom 2013. godine je uspješno izvršena integrirana certifikacija sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i zdravstvenom ispravnošću hrane prema HACCP Codex Alimentarius normi.

Implementiranje sustava je obavila firma TUV NORD Group, jedna od vodećih svjetskih tvrtki u svom području djelatnosti.

U skladu s općom poslovnom orijentacijom i etičkim načelima uspješnog i odgovornog privrednog subjekta, svjesni svoje važnosti uloge u društvu te interesa ostalih zainteresiranih strana, obvezali smo se provoditi politiku upravljanja kvalitetom i sigurnosti hrane.

Princip politike kvalitete i sigurnosti hrane je siguran i kvalitetan proizvod kao rezultat rada svih zaposlenika.

Zadovoljan kupac oduvijek je bio glavna misija poslovanja firme Džajić-Commerce. Cilj firme Džajić-Commerce je kupcima ponuditi kvalitetni asortiman odabranih proizvoda koji će zadobiti njihovo povjerenje i pružiti im trajno zadovoljstvo kupnje kvalitetnih i zdravih proizvoda. Dokaz uspjeha su rezultati ostvareni u prošlosti, koji su firmi bili poticaj za daljnji napredak i širenje poslovanja.

Vizija poduzeća

Biti vodeći i najbolji regionalni distributeri prehrambenih proizvoda u kojem će kupci moći zadovoljiti svoje potrebe za nabavom najkvalitetnije robe po najpovoljnijim uvjetima, uz ostvarenje dobrobiti za osnivače, zaposlenike, dobavljače i cjelokupnu zajednicu. Želimo stvoriti stabilno poduzeće zasnovano na razvoju, timskom radu, visokoj odgovornosti te potpunoj posvećenosti našim kupcima.

Pročitano 2084 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering