arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Friday, 07 March 2014 20:40

Ministarstvo uzvraća udarac: Obustavit će invalidnine iz Širokog, Ljubuškog, Posušja i Gruda?

Autor: Dnevni list Autor: Dnevni list

Ukoliko nadležne općinske službe Ministarstvu ne dostave traženu dokumentaciju, invalidnine svim korisnicima iz Širokog Brijega, Ljubuškog, Posušja i Gruda bit će obustavljene, oštro je upozorilo Federalno ministarstvo za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.


- Federalno ministarstvo za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata obavještava javnost da je od službi za boračko-invalidsku zaštitu općina Ljubuški, Široki Brijeg, Posušje i Grude u nekoliko navrata (po nalogu Ureda za reviziju Federacije BiH) tražilo dokumentaciju korisnika obiteljskih i osobnih invalidnina na osnovu kojih se isplaćuju invalidnine, priopćeno je iz ureda ministra Zukana Heleza.
Kako se u priopćenju navodi, navedene općinske službe nisu postupile ni po jednom zahtjevu Ministarstva za dostavu potrebne dokumentacije. Osim toga, resorno je ministarstvo napomenulo kako je ministar Helez uputio dopis sa istim zahtjevom i u četvrtak 6. ožujka, te podsjećaju da je Rješenje korisnika prava faktura na osnovu koje se vrši isplata mjesečne novčane naknade.
Kako se dalje navodi, ukoliko nadležne službe ne postupe po zahtjevu Ministarstva, isplata invalidnina za mjesec veljaču i poslije, bit će obustavljena svim korisnicima invalidnina sa područja općina Ljubuški, Posušje, Široki Brijeg i Grude.

Read 2088 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering