arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Wednesday, 12 March 2014 18:07

AUDIO i FOTO: Peticija mještana Cerna protiv kamenoloma

Piše: Mile Kraljević | Radio Ljubuški Piše: Mile Kraljević | Radio Ljubuški

Dolazak grupe građana MZ Cerno pred zgradu općine Ljubuški jutros oko 9 sati izazvao je znatiželju prolaznika koji su se pitali što se događa. Iznenađeni nisu bili samo predstavnici „sedme sile“ koji su imali „sigurnu dojavu“ i znali su o čemu se radi.


Zbog najava o otvaranju kamenoloma na području Mjesne zajednice mještani su se digli na noge, veći dio njih, i krenuli su na skupljanje potpisa protiv kamenoloma. Peticiju, koju su predali na Protokol općine, potpisalo je 178 mještana Cerna koji su odlučni u nakani da se ne izda dozvola za kamenolom.

Kako su prilikom dolaska pred općinu kazali, spremni su na razgovor, kako s predsjednikom MZ s kojim nisu našli zajednički jezik, tako i s predstavnicima općinske vlasti.


Mještani su odlučili na miran i civiliziran način ukazati na problem, a što nam je u ime građana Cerna rekao Grgo Sušac, poslušajte u tonskom zapisu.


U audio prilogu poslušajte što je za naš radio izjavio Grgo Sušaac.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

 

lj

lj

lj

 

 

 

 

Read 4349 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering