arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Sunday, 16 March 2014 20:59

Foto: Održano predavanje o pisanju projekata za EU fondove

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal

U subotu 15.ožujka  u Gradskoj vijećnici Ljubuški održano je predavanje na temu - Pojekti za EU fondove (poticaj samozapošljavanju).


Predavač Tomislav  Marić, član upravnog odbora udruge Stap, ohrabrio je sve koji su došli na ovo predavanje, da ni on na samom početku osnivanja udruge ništa nije znao o projektima, ali je imao želju uraditi nešto što će biti za opće dobro sviju .
U svom predavanju objasnio je što treba napraviti na početku,  kako se pišu projekti, te je konkretno pokazao kako je izgledao jedan projekt na koji je aplicirala udruga za ruralni i regionalni razvoj Hercegovački Stap.  
Cilj ovog predavanja  je da  se malo bolje upozna te zainteresira sudionike za pisanje projekata. Nemoguće je da  se nakon ovog sastanka  može samostalno  napisati projekt, sljedeći korak koji treba održati je Tečaj učenja pisanja projekata. Udrugu Stap je stalno otvoren za suradnju i pomoć svima kojima treba pomoć  i informacija - objasnio je Tomislav Marić i pozvao sve da posjete Udrugu koja im stoji na raspolaganju.

 

Read 1941 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering