arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Monday, 17 March 2014 11:08

FOTO: Marija Kolak predstavila MODAMO.kreARTiva Concept Store editorijal

Autor: LJ::portal | modamo.info Autor: LJ::portal | modamo.info

Otvorivši MODAMO.kreARTiva Concept Store krajem prošle godine, u Mostaru na adresi Kneza Branimira 6 (SPC Rondo) ostavili smo vas s jednim obećanjem – obećanjem da je ovo samo početak naše kreARTivne priče.

Danas predstavljamo naš prvi korak u realizaciji tog obećanja.

Niame, kada smo otvorili vrata našeg malog dućana s puno stila, unutra ste mogli naći 18 izlagača koji dolaze iz Bosne i Hercegovine. Izlagači su to koji ručno izrađuju modne dodatke i odjevne predmete, no koji su izradu toliko usavršili da je tanka linija između njihovog rada i onog industriji podešenog.

U dućanu smo odlučili izdvojiti najbolje od najboljeg s naše kreARTivne scene, a drago nam je reći da se danas, par mjeseci kasnije brojka s 18 izlagača popela na njih 25. 25 fantastičnih dizajnera od kojih neki dolaze iz naših susjednih zemalja – Srbije i Hrvatske.


„Cilj koji želimo postići radom Concept Storea je da naši posjetitelji dobju priliku uživo vidjeti radove domaćih dizajnera, isprobati ih i uvjeriti se da se radi o komadima koje svaka žena i muškarac sa stilom želi u svom ormaru i kutiji za nakit! Ono što nam je drago jeste što već sada imamo svoju bazu posjetitelja koji su se u dućanu prvi put susreli  s našim mladim dizajnerskim imenima, a danas su već naši stalni kupci.“, kaže urednica Ana Ćavar.

„Editorijal je bio sljedeći logičan slijed. Njime želimo i kroz fotografiju predstaviti proizvode s MADE IN BIH etiketom, kao i one naših sjajnih susjeda iz regije. Fotografija kroz medije dolazi na sva mjesta izvan Mostara dokle želimo da se za naše kreARTivce čuje, a osobi sa stilom koja pogleda editorijal će biti teško ne zaljubiti se u ovaj nakit, torbice, odjevne predmete i ostale modne dodatke.“, nadodaje Ana.

Fotografije iz backstagea ste već vidjeli, a nama ostaje reći da je editorijal nastao pod Aninim kreativnim vodstvom, uz konzultacije našeg uredništva, dok je za styling bila zadužena Dijana Perić, naša novinarka. Fotografiju i obradu potpisuje Nađa Berberović, za make-up je zaslužna Marijana Bošnjak, a Marija Kolak je model koji je predstavio kreARTivce.

Predstavljamo slike MODAMO.kreARTiva Concept Store editorijala: fantastičnih dizajnera iz Ljubuškog.

 

mo
Lola Tees by Helena Bilic i Jelena Dzolic

 

mo

Mondriana by Ana Brkic

 

lj

Neprocjenjivo by Martina Mlinarevic Sopta

 

lj


MOA Baggeek by Ana Lukenda

 

mo

Beemara by Marijana Pavlovic

 

lj

 

Zanovijetak Cvijetak by Helena Bilic

 

mo

Marastrations by Illusipa

 

mo

BM by Bozana Matic

Read 7364 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering