arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Friday, 21 March 2014 22:09

Još jedna uspješna akcija darivanja krvi uposlenika Elektroprivrede HZHB

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal

U suradnji s Odjelom transfuziologije SKB Mostar, u Mostaru je  Udruga dobrovoljnih darivatelja Elektroprivrede HZ HB 20.3.2014. godine, organizirala prvu ovogodišnju akciju darivanja  krvi uposlenika ovoga poduzeća.

Prikupljeno je novih 71 doze krvi koje će svakako biti od velike pomoći mostarskoj bolnici, a koja zbog sve manjega broja darivatelja ima problema u redovitom zbrinjavanju bolesnika u potrebi.

Šefica Odjela za transfuziologiju SKB Mostar dr. Jadranka Knežević, još jednom je pohvalila rad Udruge dragovoljnih darivatelja Elektroprivrede HZHB i izrazila zadovoljstvo konstantno velikim brojem darivatelja, posebice zbog činjenice da se i na današnjoj akciji odazvalo 83 davatelja.

Osim redovitim godišnjim, uposlenici - darivatelji odazivaju se i akcijama koje se organiziraju u drugim gradovima, ali i na pojedinačne pozive kad se za njih ukaže potreba.

Treba naglasiti kako Uprava JP Elektroprivreda HZHB sve vrijeme aktivno podupire organizaciju akcija, što umnogome olakšava rad Udruzi i veliki je poticaj darivateljima da nastave činiti dobra djela.

I ovoj akciji „KAP LJUBAVI – IZVOR ŽIVOTA“, kao i do sada,  odazvali su  se uposlenici Elektroprijenosa BiH, Operativno područje Mostar, koji su nekada radili u Elektroprivredi HZHB.

Read 1254 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering