kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Petak, 13 Siječanj 2017 06:42

Upozorenje zbog mjestimično zaostalog snijega i leda

Autor: LJ::portal | ljportal.com Autor: LJ::portal | ljportal.com

Novi "tanki" snijeg zabijelio je u četvrtak navečer Ljubuški, kao i većinu mjesta u Hercegovini. Jutarnja temperatura u Ljubuškom izmjerena u 6 sati bila je 0°C, zbog čega će najviše problema imati vozači i pješaci, zbog mjestimično zaostalog ugaženog snijega i leda koji se stvara zbog kiše koja se ledi u dodiru sa tlom.

 

Za danas je na području Hercegovine najavljeno blago zatopljenje i obilna kiša, a prema najavama iz FHMZ-a, trebalo bi pasti od 60 do 100 l/m2, a dnevna temperatura trebala bi iznositi od 7 do 13 stupnjeva.

 

 

Pročitano 2524 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering