kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 25 Siječanj 2017 20:05

FOTO: U Ljubuškom se postavljaju novi stacionarni radari

Autor:  LJ::portal Autor: LJ::portal

U cilju poboljšanja ukupnog stanja sigurnosti prometa na cestama u Županiji Zapadnohercegovačkoj, smanjenja broja težih prometnih nezgoda i prevencije činjenja težih prometnih prekršaja, MUP-a ŽZH u suradnji s drugim nadležnim institucijama,

u periodu od 2014. godine do danas, krenuo je u realizaciju postavljanja većeg broja radarskih kućišta na cestama u ŽZH.
Lokacije radarskih kućišta utvrđene su analizom stanja sigurnosti prometa na cestama, a to su mjesta u blizini škola, tzv. crne točke i druga kritična mjesta gdje su se u ranijem perodu događale prometne nezgode sa najtežim posljedicama. Smatramo da će se postavljanjem radarskih kućišta i radara značajno poboljšati sigurnost cestovnog prometa i doprinijeti smanjenju ukupnog broja prometnih nezgoda. Nakon puštanja u funkciju radarskih kućišta, o broju i točnim lokacijama, javnost ćemo blagovremeno obavijestiti putem medija.

 

 Kako bi se na sve sudionike u prometu preventivno djelovalo s ciljem poštivanja prometnih propisa, osobito na lokacijama na koja su postavljena radarska kućišta, biti će postavljeni i prometni znakovi "Radarska kontrola" u suradnji s nadležnim službama za održavanje cesta. Ponovo pozivamo vozače kao i sve druge sudionike u prometu da se ponašaju savjesno, odgovorno i da poštuju prometne propise, kako bi se izbjegle prometne nezgode, a time sačuvali životi i imovina svih sudionika u prometu, stoji u priopćenju Uprava policije MUP-a ŽZH.


Na više lokacija na području Ljubuškog postavljaju se stacionarni radari koji će bilježiti vozače koji prekorače dopuštenu brzinu, a prema informacijama kojima raspolaže Ljubuški portal, stacionarni radari nalaze se na sljedećim mjestima: Hardomilje, Grab, Vitina, Klobuk, D. Radišići, Studenci, Cerno te u Ulici Hrvatskih branitelja kod Namexa.

1

 

2

 

 IMG 9896

 

IMG 9898

Pročitano 5154 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Komentari   

+3 #11 Guest 2017-01-25 21:41
A kako mislite ukrotit one idiote sa motorima jer taj radar njih ne registruje.Moli m nadlezne da se tu nesto poduzme. Hvala
Citat
+2 #12 Guest 2017-01-25 23:50
radargrad
Citat
+9 #13 Guest 2017-01-26 01:23
Strahota,modern i harač...sve pod krinkom sigurnosti. A putevi ko u devetnestom stoljeći,šahtov i iskaču...a ako vozite 60 to vas košta dvije dnevnice :oops:
Citat
+3 #14 Guest 2017-01-26 14:14
Podrzavam akciju postavljanja radara, ali krajnje je vrijeme da se i ceste po gradu srede.
Zar ima smisla obnova zaobilaznice kad je asfalt u lošijem stanju sada nego prije obnove, i gdje god okrenes, rupa na rupi.
Citat
0 #15 Guest 2017-01-26 20:15
Šta me briga svakako odoh u Njemačku mogu da mi p.ušeeeeeeeee.D oduše i tamo ih ima ali ima i ceste i postavljeni su bgdje treba a ne tamo gdje se može najviše opljačkat vozača
Citat
0 #16 Guest 2017-01-26 21:13
Odsad vozim auto na kojem će mi bit registracije *sretno mladenci* :lol: :D :lol:
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering