arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Friday, 27 December 2013 11:38

FOTO: Božić u župi Šipovača - Vojnići

zupa-sipovaca-vojnici.com zupa-sipovaca-vojnici.com

Sveta božićna misa Polnoćka u župnoj crkvi okupila je veliki broj vjernika, koji su došli  proslaviti dolazak djeteta Isusa na zemlju.

Misu je predslavio župnik don Jozo. U svojoj propovijedi  župnik je govorio o pastirima koji su povjerovali Božjoj riječi objavljenoj u pjesmi anđela te pozvao sve da povjeruju toj istoj Riječi dok pjevamo tako divne naše božićne

pjesme. Pozvao je vjernike da dopuste da u njihovim srcima odjekne pjesma radosti i tu radost da podijele sa svima koje će susretati u svakodnevnom životu.

BOŽIĆ U ŽUPNOJ CRKVI

Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo, riječi su kojima je župnik započeo svečano Misno slavlje u župnoj crkvi Presvetoga Srca Isusova. Prostrana župna crkva dupkom puna. Dođoše svojima odseljeni župljani. Božićne pjesme pjevaju svi predvođeni župnim zborom.
 
BOŽIĆ U DOLAMA

Na svetkovinu rođenja Gospodinova župnik je slavio sv. misu u Dolama u 9,30. Slavlju Božića pridružili su se i iseljeni mještani, a svojim lijepim glasovima misno slavlju uzveličali su pjevanjem  sami mještani Dola i Greda, njih nekolicina, koji su marljivo probajući sa župnikom, nakon dugog vremena zapjevali lijepe božićne pjesme na radost sviju.

 

Read 4586 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering