arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Friday, 03 January 2014 22:47

U caffe gallery Kerametal MALA KNJIŽNICA

LJ::portal LJ::portal

Potaknuti riječima Cicerona „Soba bez knjiga je kao čovjek bez duše!“  u caffe gallery Kerametal jedno je jutro osvanula i MALA KNJIŽNICA.

Na sreću svih knjigoljubaca, a i onih koji će to uskoro postati, caffe gallery/galerija Kerametal je postala i mjesto gdje ćete od sada, uz sve naše usluge, moći uživati i u ugodno prilagođenom ambijentu i atmosferi čitajući neku od zanimljivih knjiga iz naše/Vaše MALE KNJIŽNICE.

Radi se o projektu koji je realiziran zahvaljujući srdačnim i vrijednim donacijama knjiga od strane naših vjernih gostiju, posjetitelja i prijatelja. Projekt je zamišljen i tako da u slučaju netko želi uzeti određenu knjigu iz Male knjižnice, u zamjenu za uzetu mora ostaviti jednu svoju knjigu (ili više njih). Cilj projekta je da se broj i naslovi knjiga konstantno povećavaju i mijenjaju, te da ponudimo što širi izbor sa željom da svačiji ukus bude zadovoljen.

Donacije knjiga još uvijek primamo, tako da i Vi možete sudjelovati u ostvarenju ovoga projekta time što ćete donirali svoje knjige, slikovnice, časopise i sl. Zahvaljujemo se također i na dosadašnjim donacijama, bez kojih ovaj projekt nebi bio moguć. Jedno VELIKO HVALA svima Vama, stoga knjige pod ruku i u caffe gallery Kerametal - podijelimo svoje znanje s drugima".

Read 1148 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering