kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 12 Lipanj 2014 14:58

Metalinvest i Ante Boto donirali 25 tona laminata za Domaljevac

Autor: Dušan Musa | radio-capljina.com Autor: Dušan Musa | radio-capljina.com

“Nedavno sam posredovao jednoj donaciji iz Njemačke, gospodin Boto je to čuo zvao me i pitao – može li on darovati laminat. Zatim smo preko Crvenog križa Čapljine kontaktirali Crveni križ u Domaljevacu. Odgovor je bio da im je taj građavinski materijal zbog oštećenih kuća, prijeko potreban.

 

Onda smo krenuli u akciju i evo vidite upravo tovarimo,” kaže gospodin Pavlović posebice naglašavajući da je riječ o potpuno novom laminatu njemačke proizvodnje koji je stajao uskladišten u prostru “Metalinvesta”.


Od upućenijih u građevinsku struku doznali smo da je pomoć za koju se odlučila tvrtka “Metalinvest”, odnosno njezin vlasnik Ante Boto, dostatna za uređenje pedesetak obiteljskih kuća! Zanimljivo uz darovatelje, u taj lanac dobrote uključeno je više osoba, od Josipa Pavlovića koji je koordinirao akciju, učenika koji su u njegovoj tvrtki na praksi, članova HKUD “Leopold”, radnika tvrtke Metalinvest koji su tovarili tegljač, pa do tvrtke “Caja prom” d. o. o. koja će prijevoz obaviti pod povoljnijim uvjetima.

Pročitano 3529 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering