kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 13 Prosinac 2014 22:50

AUDIO: Uspjeh ljubuških pčelara

Autor: Radio Ljubuški Autor: Radio Ljubuški

Agronomski i prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru  završio je proces certificiranja i zaštite imena i podrijetla Hercegovačkog meda – što to znači za domaće  pčelare doznajemo u  razgovoru s predsjednikom pčelarske udruge Kadulja Ljubuški  Antom Bošnjakom

  i  pčelarom Tomislavom Borasom čiji je med  "medljikovac" proglašen najkvalitetnijim medom na  prvom organiziranom ocjenjivanju meda održanom u organizaciji Agronomsko prehrambeno tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru!

Kvalitetu ljubuškog meda potvrđuje i činjenica da je drugo mjesto u ovom ocjenjivanju osvojio još jedan domaći pčelar Milenko Pehar iz Stubice.


Više od stoljeća duga tradicija pčelarstva u Ljubuškom jamstvo je kvalitetnog rada i kvalitetnih  pčelinjih proizvoda, a pčelarstvom se danas u Ljubuškom bavi preko 100 pčelara sa preko 10.000 košnica.

Razgovarala Bjanka Medić.


U audio zapisu poslušajte razgovor

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Pročitano 1642 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering