kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 09 Srpanj 2015 21:32

Međunardono prizanje za Elektroprivredu HZHB

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal

Nakon što je u svibnju ove godine Povjerenstvo za izbor međunarodne organizacije Global Trade Leaders' Club-a odlučilo da je JP Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosna d.d. Mostar dobitnik ovogodišnje prestižne Nagrade za izvrsnost i rukovođenje,

u nedjelju i ponedjeljak (5. i 6. srpnja) izaslanstvo našega poduzeća na poziv organizatora boravilo je u Madridu (Španjolska) gdje se tradicionalno organizira svečanost dodjele te nagrade.
Međunarodna organizacija Global Trade Leaders' Club, s više od 7500 članova iz 95 različitih zemalja svijeta, već godinama prati rad i djelovanje kompanija zemalja u razvoju te uzimajući više parametara dodjeljuje međunarodna priznanja s ciljem isticanja kompanija iz svake industrijske grane čiji proizvodi i usluge zaslužili su univerzalnu pohvalu tijekom godine. Jedni od glavnih parametara su financijski rezultati, razvojni projekti, racionalno upravljanje resursima i rukovođenjem kompanijom. Također ta organizacija promiče poslovne veze svojih članova s ciljem ulaganja i stvaranja novih poslovnih prilika.


Uz sudjelovanje predstavnika kompanija iz više od 30 zemalja svijeta, predstavnika vlasti, uzvanika iz ekonomskoga i kulturnoga života te predstavnika veleposlanstava zemalja iz koji dolaze ovogodišnji dobitnici, uključujući sedam veleposlanika, organiziran je radni sastanak  s cilj razmjene iskustava i ostvarenja poslovnih kontakta između kompanija čiji su predstavnici nazočili svečanosti. Tijekom toga sastanka, menadžeri nagrađenih kompanija ukratko su predstavili svoje kompanije i njihove glavne aktivnosti.
U ime JP Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosna d.d. Mostar nagradu (pozlaćenu statuu i priznanje) preuzeo je izvršni direktor za Pravne poslove Mate Pavković, koji se u obraćanju zahvalio organizatorima što su prepoznali rad i uspješno poslovanje JP Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosna d.d. Mostar te naglasio kako će to priznanje biti daljnji poticaj i ohrabrenje za nove pozitivne rezultate i predani rad. Direktor Pavković ukratko je predstavio poduzeće i naglasio kako između ostaloga menadžment poduzeća u svoje prioritete ubraja uspješno upravljanje i ulaganje u kadrovske potencijale i  usmjerenje ka povećanju zadovoljstva uposlenika i naših kupaca, prilagođavajući se zahtjevima europskih standarda na svim područjima djelovanja.


Glavni tajnik Global Trade Leaders' Club-a Ricardo Roso Lopez čestitao je svim nagrađenima i naglasio da je ta nagrada, koju dodjeljuju, stvorena s ciljem prepoznavanja i promoviranja organizacijske filozofije koja je omogućila kompanijama da postignu izvrsnost.
Na marginama toga događaja predstavnici JP Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosna d.d. Mostar obavili su nekoliko bilateralnih sastanaka s predstavnicima različitih kompanija koji su izrazili veliko zanimanje za rad našega poduzeća i moguću suradnju u različitim segmentima.
Izaslanstvo našeg poduzeća na svečanosti se susrelo s Gordanom Milošević, predstavnicom veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Španjolskoj. Gđa Milošević izrazila je veliko zadovoljstvo što je jedna od kompanija iz Bosne i Hercegovine prepoznata u međunarodnim krugovima i čestitala na tom priznanju i zaželjela mnogo uspjeha u daljnjem djelovanju.

 

Pročitano 1390 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering