arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Thursday, 03 November 2016 21:50

Dobra prodaja cvijeća za blagdane

Autor: Dušan Musa | Radio Čapljina Autor: Dušan Musa | Radio Čapljina

Sa zebnjom su prve kupce iščekivali proizvođači namjenskog cvijeća, odnosno cvijeća čija je proizvodnja ciljana za katoličke blagdane – Svi svete i Dušni dan.

Nisu to samo lončanice na koje se u prvi mah pomisli kad se govori o namjenskoj proizvodnji cvijeća, nego i različite druge vrste. Da bi prodali proizvedeno, pojedini cvjećari su pravom mrežom kupaca prekrili cijelu Hercegovinu.


Manje više tako su nastupili svi veći proizvođači iz ljubuške i drugih južnohercegovačkih općine. Na osnovu uvida u stanje na prilazima gradu i drugim mjestima koja smo razgledali na Dušni dan, 2-og studenog, može se reći da je prodaja bila manje-više uspješna. Dobru prodaju potvrdili su i proizvođači koje smo zatekli na spomenutim lokacijama, kažu da se kvalitetnije cvijeće dobro rasprodalo. Naravno, cvijeće se moglo i danas kupiti, ali se uglavnom radilo o lončanicama.


Inače, optimističniji proizvođači su tvrdili da će prodaja potrajati sve do vikenda, pa tako i oni koji nisu rasprodali svu proizvodnju, imati će za to priliku u naredna tri – četiri dana.

Read 962 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering