kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Nedjelja, 08 Siječanj 2017 18:52

VIDEO: Građani Hrvatske sve češće idu po kvalitetno gorivo u BiH

Autor: HRT | LJ::portal Autor: HRT | LJ::portal

Na crpkama u Metkoviću i okolici samo pokoji kamion ili automobil. Neretvani po gorivo hrle u susjednu državu i na jednom spremiku uštede više od 100 kuna.


Cijena goriva u Hrvatskoj dvije je kune viša nego u susjednoj Bosni i Hercegovini. Ne začuđuje stoga što stanovnici Metkovića i okolnih mjesta iz dana u dan po jeftinije gorivo ide preko granice.

Po spremniku uštede i više od sto kuna.


Na benzinskoj crpki OKTAN u Doljanima, odmah iza granice pokraj Metkovića, gotovo svi su automobili s hrvatskim registarskim oznakama.


Pročitano 982 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering