kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 14 Siječanj 2017 14:14

Premijer Novalić: HT Eronet je profitabilna kompanija i neće ići u privatizaciju

Autor: TV1 | LJ::portal Autor: TV1 | LJ::portal

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić ponovio je da u ovom mandatu neće biti prodaje BH Telecoma i HT Eroneta i istaknuo je da su BH Telecom i HT Eronet dobre bh. kompanije, imaju dobre promete i profite.


Istakno je da se tijekom svog mandata susreo s mnogo podmetanja i da je u slučaju prodaje BH Telecoma u javnost dospio krivotvoren dokument koji najavljuje prodaju tog poduzeća.

 

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić u intervjuu za TV 1 istaknuo je da su BH Telecom i HT Eronet dobre bh. kompanije, imaju dobre promete i profite, ali tržište na kojem posluju je postalo konkurentno te su angažirani međunarodni stručnjaci koji su zaduženi da naprave detaljnu analizu i predlože što se treba učiniti kako bi oba telekom operatera poslovali bolje i donosili veći profit.

 

Pročitano 850 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering