kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 02 Siječanj 2017 12:30

Dalibor Dado Milas: U ovoj godini napravi ono čega se najviše bojiš

Autor:  Dalibor Dado Milas Autor: Dalibor Dado Milas

Otkad znam za sebe učili su me da se ne smije griješiti. U bilo kojem smislu. Za greške dobivamo kritike, opomene, negativne ocjene (ili pak pokoru). Savršenstvo se proklamira kao najuzvišenija vrijednost, cilj našeg života i ideal kojeg je zapravo nemoguće dosegnuti.

Na taj način očekujemo od sebe imunost na sve moguće greške te se automatski zbog eventualnih grešaka ljutimo i na sebe i na druge. Toliko se plašimo grešaka da nas s vremenom taj strah paralizira i blokira u vlastitom razvoju.

Ako ćemo iskreno, upravo na vlastitim greškama učimo živjeti vlastiti život. Uz pomoć vlastitih grešaka otkrivamo neke nove i neočekivane životne putove. Jer mnoga su velika otkrića nastala upravo zahvaljujući - greškama.

Nova kalendarska godina je pred nama i ja se nadam da ćeš u ovoj godini prestati živjeti u strahu od vlastitih grešaka.


Ako praviš greške, to znači da radiš nešto novo i drugačije; to znači da riskiraš; to znači da učiš i živiš; to znači da se trudiš nešto mijenjati. Činiš ono što nikad prije nisi činio i, što je najvažnije, radiš nešto.

Napravi par grešaka u ovoj godini. To je moja želja za tebe i za mene: napravi par fantastičnih i čudesnih grešaka. Napravi grešku koju nitko nikad nije napravio.

Nemoj živjeti u strahu, nemoj se zaustaviti, nemoj se brinuti što nešto nije savršeno. Važno je pokušati.

 

U ovoj godini napravi ono čega se najviše bojiš.
Pa čak i ako bi to mogla biti greška.

Pročitano 1498 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering