kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 14 Siječanj 2017 23:05

Briljantan tekst Martine Mlinarević Sopta koji svaki ratni huškač treba proučiti

Briljantan tekst Martine Mlinarević Sopta koji svaki ratni huškač treba proučiti

Najavljivanje novog rata koji uoči referenduma u Republici Srpskoj vrište s naslovnica srbijanskih medija probudili su neke duhove prošlosti. I dok razni političari pričaju o planovima za novi okršaj na Balkanu, običnim ljudima svega je dosta. Književnica i blogerica iz Bosne i Hercegovine Martina Mlinarević Sopta

napisala je briljantan tekst koji bi svaki ratni huškač mogao detaljno proučiti.

 

Tekst u cijelosti pročitajte u nastavku:

 

"Kad te sinoćnji naslovi na portalima slude, naježe, dovedu do nesnosne mučnine u trbuhu i insomnije. Kad svakodnevna ružnoća stvarnosti ove zemlje pređe kritičnu točku, kao izmoreni riječni nasip, gdje gađenje naspram životarenja u ovom kaosu po prvi put prelazi u nelagodnu i tešku neizvjesnost, nalik nečemu što smo mislili da se nikad više u našim životima ponoviti neće.

Kad kolosalne stvari izjavljuju licemjerni miševi, lafo pozivajući da ne eskalira sranje, miševi koji sranje kuhaju svaki novi dan jer ih samo sranje održava na površini, miševi koji su ono sranje devedesetih gledali iz sigurnih utočišta, dobro zaštićenih vlastitih guzica, dok su ljudi krvarili da bi danas oni mogli bezočno srati. I po životu, i po ljudima.

Koji su devedesetih sakrili i sebe i svoju djecu, pa danas u rat huškaju iste budale što su onomad ostali i bez djece, i bez uma, i bez udova. A mirom dobili ovaj jad što ga ponekad i državom zovemo. Mirom dobili korupciju, nepotizam, siromaštvo, lopovluk, rodijačenje i prosjačenje. Pa sve vam je*em, ovaj put zadužite svojoj familiji oružje i pošaljite ih da brane vaše bolesne ideje.

Dovedite svoje klince s prestižnih svjetskih koledža i skinite ih iz fotelja nadzornih odbora državnih firmi, u ruke im poturite kalaše pa nek ginu za budalaštine koje sanjate. Odjebite od mog ćaće koji je tek dočekao penziju ispucalih ruku i izraubane duše jer nikad ništa nije dobio u životu osim svojim žuljevima, dok ste vi švercali u ime takozvanih nacionalnih interesa i svojih džepova.

Odje*ite od svih drugih roditelja što rastežu život od prvog do prvog da im djeca ne osjete tegobu postojanja pod vašom kontrolom, dok vaša djeca u napucanim bolidima vozikaju napućene starlete. Odje*ite od omladine koja masovno upisuje medicinsku školu samo da bi mogli prati i masirati švapske starce, ostavljajući svoje babe i didove sa suzama u očima, dok vaše babe, punice, amidže, daidže i punčevi postaju na papirima vlasnici najluksuznijih zdanja jer ni vaši imovinski kartoni ne mogu podnijeti toliko kriminala.

Neće ići, majmuni. Malo više pameti ovaj put, lako povodljivi narode. Neka naš jedini patriotizam bude ovaj krov iznad svačije glave. Naš individualni mikrosvijet kao jedina bojišnica koja se treba braniti. Neka obitelj bude jedina domovina i zastava na koju se kunemo. Jedini rat onaj u kojem se borimo za što više poljubaca naše djece. I jedina eskalacija nereda nek se desi na krevetu s voljenom osobom. A oni nek ginu. Možda ovaj drugi put stvarno budu imali više sreće.", piše Ozdravimo.com.

Pročitano 3630 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Komentari   

0 #11 Guest 2017-01-17 04:11
ni zdravlja vam nedaju
zrakom vodom hranom medicinom vacinom
svega na pritek da se nikad izlijeciti nemozete

sotona mjenja plan u sta i kroz nos i grlo
da vas manje ima
rekli su vam vashe nista nevalja
rekli su vam da nishta neproizvodite
i tako svi ste nezaposleni
a ako i jeste jedva krpite kraj sa krajem
Citat
0 #12 Guest 2017-01-17 04:42
mnogi ce dochi u kristovo ime
nije to on
all of them gone astray
sotona je izbacena sa jednom trecinom angela
e sad vam prodaju maglu


krist je odbacen i svi pravednici su osudnjeni i odbaceni sa njime
Citat
0 #13 Guest 2017-01-17 07:06
sad vam priprodani partisani vrshe jurish na kokoshe
vashe nevaljaju a napumpane od koncetrata i kemikalija valjaju koje oni prodavaju po svojim trgovinama, smjesno zar ne
e sad ce vam bolje pripovidati mise oni svecenici u lakiranim cipelama zacesljani umiveni namirisani u svilenim haljinama
koji se vozikaju u lemuzinama
a od siromahu oduzimlju sve naplacivaju se mise pogrebi i grobovi

zar tu boga ima
nemaaaaaaaaa
Citat
0 #14 Guest 2017-01-17 14:20
vi koji ste gladni i zedni i goli i bosi
kradite od bogatasha
nije grijeh
svakako oni sve kupuju za dzabanu od exploatiranih jeftinih radnji ili radnika koji rade za minimalu..
nevjerujte ni skupljacima za sirotinju
psenica za gladne i sirimahe se rasprodala za dobru paricu..odjeca i obuca za siromahe se prodaje isto..tako
da kad se sotona hvali na vas glas uvijek laze
sotona zeli promijeniti zakon i vrijeme

no Isus Krist je rekao
petre petre cujesh li me
necujesh
e pa dobro kad necujesh
sto je u planu boga zivog i istinitog nije u vashem planu
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering