arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Thursday, 28 July 2016 11:37

AUDIO NAJAVA: Večeras Pjesnički maraton na Hardomilju

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal

Udruga "Staro Hardomilje" Ljubuški, Udruga "Baština" Ljubuški, Mjesna zajednica Hardomilje, uz potporu Društva književnika Herceg-Bosne, danas 30. srpnja u 21 sat na starom Hardomilju organiziraju Pjesnički maraton u sklopu "Dana Hardomilja".

Maraton se organizira povodom proslave blagdana sv. Stjepana Prvomučenika, nebeskog zaštitnika sela.


Maraton počinje zalaskom sunca i traje dok god bude onih koji budu govorili kako svoje pjesme tako i pjesme drugih autora kao i onih koji su žedni pjesničke riječi.

 

U jednoj ugodnoj i opuštenom okruženju ljubiteljima lijepo pisane riječi predstavit će se šesnaest autora poezije, a samom događaju će prethoditi promocija knjige Luke Kravića "Veseli semafor".
"Ovo je i poziv svima onima koji se nisu prijavili da slobodno dođu, jer duga je ljetna hardomiljska noć, i neka nam se svi pridruže, biti će to  jedno lijepo druženje" rekao je u ime organizatora Mate Grbavac.
Organizatori će osigurati ića i pića sudionicima pjesničkog maratona, a ostalo je prepušteno slobodnoj volji autora i sudionika ove pjesničke manifestacije.

 


Povodom  "Dane Hardomilja"u programu Radija Ljubuški je Dubravka Mijatović ugostila  prof. Matu Grbavca, književnika. Profesor Grbavac najavio je kulturno ljeto Hardomilja koje će trajati tri dana, novinu i zanimljivost ovog događaja, a to je pjesnički maraton koji se prvi put organizira u našoj općini.

 


O događanjima ovog kulturnog ljeta poslušajte u audio prilogu.

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

Read 1042 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering