arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Monday, 17 October 2016 21:53

FOTO: U Knjižnici Ljubuški upriličeno besplatno učlanjivanje učenika trećih razreda

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal

Povodom Dječjeg tjedna Knjižnica Ljubuški organizirala je akciju „Čitaj i ti“ koja traje do kraja listopada, a u sklopu koje se učenici trećih razreda osnovnih škola s područja općine Ljubuški mogu besplatno učlaniti u knjižnicu.


Cilj akcije je promicanje čitanja kod učenika osnovnih škola te razvijanje ljubavi prema knjizi kao izvoru znanja. Ujedno, jedan od ciljeva ovog projekta razvijanje je navike korištenja knjižnice i njezinih sadržaja tijekom cijelog života, potičući pri tome kod djece naviku i uživanje u čitanju, kao i osiguravanje osnovnih uvjeta za cjeloživotno učenje.

 


Dana 12. listopada knjižnicu su posjetili učenici 3. a i 3. b Osnovne škole Marka Marulića Ljubuški u pratnji svojih učiteljica Mladenke Luburić i Natalije Matijašević, dok su pak danas knjižnicu posjetili učenici 3. b Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u pratnji svoje učiteljice Dijane Grbavac.

 


Učenike je ponajprije srdačno pozdravio voditelj Knjižnice Ljubuški prof. Ivica Vizentaner te ih upoznao s prostorijama i radom knjižnice, pravilima ponašanja i načinu posuđivanja knjiga, a zatim su učenici, u ugodnom razgovoru o ljepoti čitanja i vrijednosti knjiga kao zalog za budućnost,  prionuli razgledavanju bogatog knjižnog fonda i učlanjivanju u knjižnicu.

 


Učenici nisu krili oduševljenje posjetom knjižnici te su istaknuli da će i ubuduće radosna i otvorena srca dolaziti u Knjižnicu Ljubuški.

 

 

Read 1532 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering