kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 04 Siječanj 2017 09:57

VIDEO: Rock grupa “Nešto Između” snimila novi spot

Autor:  jabuka.tv Autor: jabuka.tv

Mlada rock grupa “Nešto Između” završila je staru godinu s najboljom stvari što im se mogla dogoditi – izdavanjem prvoga autorskoga albuma u Croatia Recordsu. U Croatia Recordsu albumom su bili prezadovoljni, tako da je “Nešto Između” najmlađi rock bend koji

je izdao svoj nosač zvuka s 10. pjesama i jednim instrumentalom.

Poslije izdavanja nastupile su promocije samoga albuma. I naravno to nije sve od grupe koja marljivo nastavlja s radom i snima novi spot za pjesmu “Bajka”, koji imate priliku premijerno pogledati i poslušati pjesmu “Bajka”.

“Nešto Između” nastavlja sa svojim radom na novim pjesmama i sprema se za live nastupe.

 

 

 

Pročitano 1030 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering