kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Nedjelja, 15 Siječanj 2017 11:48

Predstavljanje knjige Nisam šutio fra Marija Knezovića u Međugorju

Autor:  LJ::portal Autor: LJ::portal

Župni ured Međugorje i Informativni centar Mir Međugorje pozivaju Vas  na predstavljanje knjige  „Nisam šutio - otvoreno o Crkvi, politici i društvenim događanjima“ fra Marija Knezovića. Predstavljanje će se održati u srijedu, 18. siječnja 2017. u 19 sati u dvorani Ivana Pavla II. u Međugorju.

U programu sudjeluju fra Mario Knezović, Zoran Krešić, fra Robert Jolić i Robert Pehar. U glazbenom dijelu večeri nastupaju sestre Ramljak.

 

plakat a3 Nisam sutio

Pročitano 991 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Komentari   

+5 #1 Guest 2017-01-15 17:17
Gdje ce se moci kupiti knjiga,osim na predstavljanju?
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering