kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 09 Siječanj 2017 22:55

Elektroprivreda HZ HB poziva potrošače na razumniju potrošnju energije

Autor: prvi.tv Autor: prvi.tv

Iz odjela za opskrbu električnom energijom Elektrprivrede HZ HB mole se potrošači na razumnu potrošnju energije. Iz Elektroprivrede poručuju kako je opskrba električnom energijom do sada bila u redu te su svi kvarovim koji su se povremeno događali uspješno otklonjeni.

Iz Elektroprivrede poručuju kako imaju razumjevanja za potrebe potrošača uslijed iznimno niskih temperatura koje su pogodile naše krajeve, ali također poručuju kako je važno strpljenje i razumna potrošnja korisnika opskrbe.

 

Kako je rečeno, najveće probleme s kojima se službe Elektroprivrede susreću prouzrokuje jak vjetar i ekstremno niske temperature.

 

Hercegovinu je zadnjih dana pogodio val hladnoće koji je između ostaloga odgodio i početak nastave u pojedinim mjestima u županiji Hercegovačko-neretvanskoj do srijede, a u ZHŽ i do ponedjeljka.

 

Prema vremenskim prognozama niti idući vikend neće donijeti zatopljenje te će se niz hladnih dana nastaviti još neko vrijeme. Prema nekim procijenama ovo bi mogla biti najhladnija zima od 2005. godine.

Pročitano 771 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Komentari   

+1 #1 Guest 2017-01-10 07:38
A vi nemate razumijevanja kad potrošači ne plate račun odmah čim ga poštar donese, čim izdate drugi, a ovaj nije plaćen, trči brže bolje, bez opomene...isklj učite. Ovo pišem iz vlastitog iskustva od prošle godine, taman nekako u ovo vrijeme, čak sam ja to platio par dana prije, samo što je gospoda prije nego provjeri, proknjižila to na nekoga drugoga istog prezimena, a platio sam baš kod njih na blagajni
Citat
0 #2 Guest 2017-01-10 13:02
A potrošači apeliraju na razumniju cijenu struje u skladu s prosječnom plaćom 8) ...
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering