kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 24 Siječanj 2017 18:23

Prekidi u isporuci električne energije za sutra i prekosutra

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal

JP „Elektroprivreda HZ HB“ - Distribucija električne energije - DP Jug - Pogon Grude - Poslovnica "Elektro-Ljubuški" obavještava cijenjene potrošače da će zbog planiranih radova na 10 kV dalekovodu Veljaci doći do prekida u isporuci električne energije dana 25. 01. 2017. godine u vremenu od 8:00 do 14:30 sati u mjestima:

Vodice, Dole i Greda, a u vremenu od 8:00 do 8:30 sati doći će do prekida u isporuci električne energije u mjestima: dio Veljaka (Podbrdo, Bradvice i Radići), Šipovača i Vojnići.

 


Zbog planiranih radova na 10 kV dalekovodu Ružići doći do prekida u isporuci električne energije dana 26. 1. 2017. godine u vremenu od 8:30 do 14:00 sati u mjestima: Grljevići.

Pročitano 2553 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering