kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Petak, 06 Veljača 2015 16:54

AUDIO: Snimka 24. sjednice Općinskog vijeća Ljubuški

Autor: Radio Ljubuški Autor: Radio Ljubuški

Sjednica Općinskog vijeća Ljubuški, 24. po redu, počela je svečanom prisegom novog vijećnika Ivice Bošnjaka iz HDZ 1990 koji je zamijenio razriješenu Mirelu Čuvalo.

Potom je uslijedilo razrješenje dosadašnjeg predsjednika i izbor novog. Zbog odlaska na novu dužnost razriješen je dosadašnji predsjednik Toni Kraljević, a za novog je izabran Tihomir Kvesić iz HDZ BiH, dosadašnji predsjednik Kluba vijećnika te stranke.


Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


Najviše rasprava se vodilo na točkama s „komunalnom“ problematikom, pa je nakon rasprave većinom glasova prihvaćen „Prijedlog Odluke o naplati, organizaciji i načinu parkiranja, ulaska posjetitelja i korištenja sanitarnih čvorova i organizacije ostalih turističkih aktivnosti na turističkoj zoni "Objekta vanredne prirodne ljepote i prirodne rijetkosti" Kravica, kao i Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti za zaduženje JP "Parkovi" d.o.o. Ljubuški.

 


Prijedlog Rješenja o davanju suglasnosti na Odluku o cjeniku usluga za potrošnju vode, je skinut s dnevnog reda na prijedlog načelnika, a za slijedeću sjednicu predsjednik vijeća, predsjednici klubova i čelništvo JP Parkovi pripremit će kvalitetniji prijedlog Odluke.

 


U fotogaleriji pogledajte nekoliko fotografija s današnje sjednice

Pročitano 2741 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering