arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Saturday, 14 March 2015 17:10

Predsjednik HSS-a primio izaslanstvo Udruge Zaboravljeni Branitelji BiH

Autor: LJ::portal | HSS Autor: LJ::portal | HSS

U subotu 14. ožujka 2015. godine na zahtjev braniteljske udruge  Zaboravljeni branitelji BiH je održan sastanak vodstva Udruge Zaboravljeni branitelji BiH sa izaslanikom u Domu naroda parlamentarne skupštine BiH i predsjednikom HSS-a Mariom Karamatićem.

U ime HSS-a osim predsjednika Maria Karamatića sastanku je nazočio i predsjednik Županijskog odbora HSS-a Županije Zapadnohercegovačke Boris Pešorda dok su izaslanstvo Udruge Zaboravljeni branitelji BiH činili predsjednik Udruge Zaboravljeni branitelji BiH  Drago Grabovac, tajnik Udruge Franjo Hrstić, tajnik podružnice Široki Brijeg Vlado Marušić, potpredsjednik podružnice Grude Dragan Glavaš i predsjednik podružnice Posušje Vjekoslav Dragoja.

 

Predstavnici Udruge Zaboravljeni branitelji BiH su ukratko upoznali predsjednika HSS-a sa dosadašnjim djelovanjem a nakon toga se razgovaralo o problemima braniteljske  populacije, odnosno branitelja koji još uvijek nisu ostvarili nikakva prava, pa čak ni ona osnovna, kao i o drugim aktualnim pitanjima koja se tiču braniteljske populacije.

 

Podsjećanja radi, Udruga Zaboravljeni branitelji BiH okuplja nekoliko tisuća bivših pripadnika vojnih formacija u BiH iz proteklog rata i zalaže se za to da svi učesnici rata dobiju pravo na braniteljsku naknadu i besplatnu zdravstvenu zaštitu.

Read 2219 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering