arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Friday, 22 May 2015 10:21

AUDIO: Potpisan ugovor o suradnji Sisačko-moslavačke i ZH Županije

Autor: Radio Ljubuški Autor: Radio Ljubuški

Direktor Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije „Simora“, Mario Čelan sa suradnicima, posjetio je Ljubuški i Županiju Zapadnohercegovačku. U Širokom Brijegu razgovarao je s predsjednikom Vlade Županije ZH-e Zdenkom Ćosićem, a u Ljubuškom s načelnikom općine Nevenkom Barbarićem i ministrom financija Tonijem Kraljevićem,

te „domaćinom“ Ivanom Jelčićem, ravnateljem Razvojne agencije Županije ZH-e (HERAG).

 

Glavna tema razgovora bila je korištenje fondova EU gdje gosti iz Siska imaju veliko iskustvo koje mogu prenijeti na „kolege“ iz Županije i BiH općenito.

 

Također, razgovaralo se i o drugim vidovima suradnje, od gospodarstva do kulture i sporta, a obostrano je izraženo zadovoljstvo susretom i budućom suradnjom. Čelnici Županije i općine Ljubuški će uskoro skupa s gospodarstvenicima posjetiti Sisak i Županiju kako bi se što bolje upoznali s mogućnostima suradnje s drugom najvećom Županijom u Hrvatskoj.

 


S Mariom Čelanom i Ivanom Jelčićem kolega Mile Kraljević razgovarao je ugodnoj atmosferi na vodopadu Kravica.

U audio prilogu poslušajte razgovor:

 


Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

lj

Read 1170 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering