arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Monday, 25 May 2015 19:34

AUDIO: Integralni snimak 27. sjednice Općinskog vijeća Ljubuški

Autor: Radio Ljubuški | Mile Kraljević Autor: Radio Ljubuški | Mile Kraljević

Prije početka 27.sjednice Općinskog vijeća Ljubuški pročitano je Izvješće Središnjeg izbornog povjerenstva o prestanku mandata Toniju Kraljeviću i dodjeli mandata kandidatu Željku Zeliću s liste političkog subjekta HDZ BiH koji je nakon toga položio svečanu prisegu.


Na početku sjednice Vijeća predsjednik Tihomir Kvesić je upoznao vijećnike da je na adresu vijeća stigla peticija Udruge mladih „Agape“ o vraćanju na dnevni red sjednice Vijeća točke o poskupljenju vode u Ljubuškom, te da je peticija proslijeđena službama vijeća u daljnju proceduru. Sama sjednica protekla je relativno mirno u korektnoj atmosferi, a prije Aktualnog sata usvojena su Izvješća o radu i program za 2015.godinu: Osnovne glazbene škole "Ljubuški" Ljubuški, OŠ Ivane Brlić Mažuranić – Humac, OŠ Tina Ujevića – Vitina, OŠ Marka Marulića – Ljubuški, Općinskog pravobranitelja Ljubuški, JP Radio Ljubuški - Ljubuški, Dječjeg vrtića Ljubuški, Centra za socijalni rad Ljubuški i JP "Parkovi" – Ljubuški.

 

I ostale točke prošle su gotovo bez rasprave, a vrijedi istaknuti da je jednoglasno usvojen Prijedlog Odluke o pokretanju postupka o dodjeli koncesija za korištenje poljoprivrednog zemljišta na području općine Ljubuški.

 

U audio zapisu donosimo integralni snimak 27. sjednice Općinskog vijeća Ljubuški

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

lj

 

lj

Read 1407 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering