kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 20 Lipanj 2015 00:03

Priopćenje za javnost sa 15. sjednice Vlade

Autor: vladazzh.com Autor: vladazzh.com

U petak 19. lipnja 2015. godine, pod predsjedavanjem dopredsjednika Vlade i ministra financija Tonija Kraljevića, u Širokom Brijegu je održana 15. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.


Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Odluku o izmjeni Odluke o utvrđivanju osnovice za izračun bruto plaća izabranih dužnosnika, nositelja izvršnih funkcija i savjetnika u institucijama vlasti u Županiji Zapadnohercegovačkoj, državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe, zaposlenika u školama koji su korisnici Proračuna Županije Zapadnohercegovačke i ostalih uposlenika korisnika Proračuna Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o kriterijima za izbor i imenovanje Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog natječaja za izbor i imenovanje Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o davanju suglasnosti na Program utroška sredstava „Tekući prijenosi za šumarstvo“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke s kriterijima raspodjele sredstava za 2015. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o isplati sredstava Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar za sufinanciranje nadogradnje postojećeg angiografskog sustava; Odluku o pristupanju proceduri dodjele koncesije za zahvaćanje vode u komercijalne svrhe na lokaciji Vrpolje u općini Posušje i Odluku o dodjeli službenog motornog vozila na korištenje Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke.


Također, Vlada je donijela Prijedlog Odluke o utvrđivanju kriterija raspodjele sredstava gradu i općinama za sufinanciranje prijevoza učenika te Prijedlog Odluke o prijenosu sredstava gradu i općinama za sufinanciranje prijevoza učenika.
U Stegovno vijeće za provedbu postupka utvrđivanja stegovne odgovornosti državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj imenovani su: Vjekoslav Draškić, Mirela Perić i Ivana Vujica, dok su za zamjenske članove imenovani: Andriana Kutle, Damir Kozina i Ingrid Miloš.

Pročitano 1344 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering