kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 19 Prosinac 2016 21:25

FOTO&AUDIO: Usvojen Proračun za 2017. godinu

Autor:  Mile Kraljević | Radio Ljubuški Autor: Mile Kraljević | Radio Ljubuški

Na trećoj sjednici Općinskog vijeća Ljubuški u ovom sazivu usvojen je najvažniji dokument iz njegova djelokruga, Proračun općine Ljubuški za 2017.godinu u iznosu od 9.149.000 KM što je za oko 600 tisuća više nego godinu ranije.

Na današnjoj sjednici nešto mirniji je bio i Aktualni sat gdje je načelnik odgovarao na upite o povratu poreza, Dječjem vrtiću, dugu gradu Vrgorcu za vodu i suradnji općinske vlasti s Mjesnim zajednicama.


Ostale točke dnevnog reda prolazile su bez rasprave, a za istaknuti je usvajanje Prijedloga Odluke o oslobađanju plaćanja cijene priključka na komunalnu infrastrukturu opskrbe pitom vodom u naselju Gradska.


Nakon što su usvojena dva, a odbijeno osam amandmana na Proračun, vijećnici su uz pet glasova protiv usvojili Proračun općine Ljubuški. S pet suzdržanih glasova usvojen je Prijedlog Odluke o izvršenju Proračuna općine Ljubuški za 2017.godinu.


Poslušajte cjelovit snimak 3. sjednice Općinskog vijeća Ljubuški

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Pročitano 1708 putaPročitajte još na Ljubuškom portalu:


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

Komentari   

+1 #1 Guest 2016-12-20 10:49
Zašto u proračun nije uvršten dug JKP "Ljubuški" d.o.o.-u stečeju u iznosu od 171.538,26 KM. Oni misle da su iznad zakona i da to neće vratiti, zna se da bi rado to izbjegli, ali vratit će i to s kamatama
Citat
0 #2 Guest 2016-12-20 11:36
Zakon kaže da doo poduzeće za svoje obveze odgovara svojom imovinom - a na vlasnik.
Citat
0 #3 Guest 2016-12-20 13:10
KRIVO SHVAĆENO, OPĆINA JE DUŽNA KOMUNALNOM NA IME POVRATA POREZA 171.538,26 KM A NE KOMUNALNO OPĆINI, IMA I RJEŠENJE MINISTARSTVA FINANCIJA ŽZH
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering