kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 15 Studeni 2016 16:19

NAJAVA: RK Izviđač Central osiguranje – RK Tatran Prešov, nakon skoro pedesetak dana ponovno utakmica SEHA – GAZPROM lige u Ljubuškom

Autor: izvidjac.com Autor: izvidjac.com

Nakon 50-tak dana ponovno jedna utakmica SEHA-GAZPROM lige igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom. Raspored utakmica „Skauta“ je bio takav da nakon utakmice 3. kola, koju su odigrali 27.09.2016. u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom,

sljedeće četiri utakmice su igrali na gostujućim parketima.

Sutra u goste Izviđaču stiže višestruki prvak Slovačke, stalni sudionik SEHA – Gazprom lige i sudionik ovogodišnje Lige prvak Tatran Prešov. Momčad sastavljena od reprezentativaca Slovačke i iskusnih internacionalaca iz Češke, Rusije, Ukrajine, BiH i Hrvatske.

„Skauti“ iako oslabljeni ne igranjem svog ponajboljeg rukometaša Mateja Hrstića zbog ozljede pokušat će doći do prvih bodova.
Iako su gosti na čijoj strani je iskustvo favoriti u susretu protiv „Skauta“, ali mladost, polet i potpora s tribina su aduti Izviđača.

Dođite budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

Utakmica se igra u utorak, 15.11.2016. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 17:00 sati.

Ulaznice za sutrašnju utakmicu već se mogu se kupiti u Caffe baru "Europa 98", Caffe baru "Raffaelo", Caffe Gallery "Kerametal" i Noćnom klubu "Diamond".

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

Pročitano 593 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering