arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Thursday, 08 December 2016 14:05

Najava: U subotu 21. kup Ludvig Lutko Pavlović

Piše: Dnevni list Piše: Dnevni list

Velika piramida, koja će se prvi puta održati u Ljubuškom, je natjecanje osam boraca podijeljenih u dvije skupine koji će se boriti po pravilima profesionalnog tajlandskog boksa (u kategoriji do 71,5 kg)

Velika piramida te borbe u amaterskom boksu, profesionalnom boksu i MMA (slobodni način borbe) će činiti XXI izdanje Kupa Ludvig Lutko Pavlović u ljubuškoj Gradskoj sportskoj dvorani 10. prosinca (s početkom u 20 sati).

 

Velika piramida, koja će se prvi puta održati u Ljubuškom, je natjecanje osam boraca podijeljenih u dvije skupine koji će se boriti po pravilima profesionalnog tajlandskog boksa (u kategoriji do 71,5 kg). Gledat ćemo visoko rangirane borce iz Srbije, Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Za Srbiju će nastupiti Dalibor Antić iz Niša i Darko Knežević iz Novog Sada, za Makedoniju Bojan Krstevski, za Hrvatsku Luka Tomić i Bruno Ninčević, za BiH Rasim Bašić, Ermin Lugan i Čedo Pantić. Borci će iste večeri morati imati tri borbe u manje od 3 sata da bi osvojili ovaj Kup. Borbe će se odvijati u tri runde s po tri minute i u svim borbama osim finalnoj neće biti ekstra runde.

 

U pauzi između ovih borbi u piramidi gledat ćemo atraktivnu borbu u K-1 disciplini između prvaka naše zemlje, Edina Sinanovića i prvaka Hrvatske Muhameta Deskaja.

 

U drugom segmentu Kupa gledat ćemo mečeve u amaterskom boksu, profesionalnom boksu za muškarce i žene te u MMA.

 

Na kupu bi trebali uživati u preko 12 mečeva u raznim stilovima. Neke od boraca iz Bosne i Hercegovine vodit će poznati K1 borci Dževad Poturak i Adnan Redžović. Publika će imati prigodu pozdraviti i dva svjetska imena odnosno dva svjetska prvaka u svojim sportovima. Jedan od njih je Australac hrvatskih korijena Mark De Mori teškaš i prvak svijeta u profi boksu po WBU verziji. Njegov brat Eric de Mori će se u meču profesionalnog boksa, predstaviti našoj publici, a Mark će mu biti u kutu. J.S.

 


Domaći borci trebaju podršku
Od domaćih boraca imat ćemo priliku gledati u amaterskom boksu Petra Nosića, u profesionalnom boksu Juru Majića i Katarinu Višticu, a u profesionalnom MMA meču domaćeg teškaša Domagoja Pejčinovića. Ovi domaći borci imaju velike izazove pred svojom publikom i trebat će maksimalnu podršku za pobjede.

 

Read 2512 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering